Julebuffet

Menu 1

Marinerede sild med løgringe
Karrysild med rødløg og kogt æg
Æg med rejer
Lun fiskefilet med remulade
Lun leverpostej med champignon og bacon
Lun flæskesteg med rødkål
Hjemmelavede frikadeller med surt

1 dessert

Div. brød, smør og fedt

min 20. pers  149,- pr. pers (ved mindre antal aftales prisen)

Menu 2

Marinerede sild med løgringe
Karrysild med rødløg og kogt æg
Æg med rejer
Laks med dildcreme
Lun fiskefilet med remulade
Lun flæskesteg med rødkål
Hjemmelavede frikadeller med surt
Mørbrad ala creme

1 dessert

Div. brød, smør og fedt

min 20. pers  179,- pr. pers. (ved mindre antal aftales prisen)

Menu 3

Marinerede sild med løgringe
Karrysild med rødløg og kogt æg
Æg med rejer
Laks med dildcreme
Lun fiskefilet med remulade
Lun flæskesteg med rødkål
Hjemmelavede frikadeller med surt
Mørbrad ala creme
Varm tartelet med høns i asparges

1 dessert

Div. brød, smør og fedt

min 20. pers  199,- pr. pers. (ved mindre antal aftales prisen)

Vil du have en osteanretning med koster det 30,- pr pers.

Der kan også sammensættes andre retter, det kræver blot en opringning.

Dessert valg:

Ris ala mande
Frugtsalat
Gammeldags æblekage
Citronfromage
Chokolademousse

Ved flere end 80 pers, ring for tilbud